Joost Baljeu (1925-1991)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Joost Baljeu
Joost Baljeu (1925-1991)

Joost Baljeu (1925-1991)

Joost BALJEU (Middelburg 1925 - Amsterdam 1991)

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Joost Baljeu - Compositie in blauw/wit en geel op lichtblauwe ondergrond kopen? Bied vanaf 595!
Joost Baljeu (1925-1991) Nederlands Compositie in blauw/wit en geel op lichtblauwe ondergrond
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 42 x 72 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 595
Bied mee Bied mee
Joost Baljeu - Lichtruimte, zeefdruk (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 595!
Joost Baljeu (1925-1991) Nederlands Lichtruimte, zeefdruk (netjes ingelijst)
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 42 x 72 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 595
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Joost Baljeu

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joost Baljeu? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joost Baljeu. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joost Baljeu en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joost Baljeu te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joost Baljeu!

Volg het aanbod kunst van Joost Baljeu te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joost Baljeu te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joost Baljeu instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joost Baljeu kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joost Baljeu!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joost Baljeu kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joost Baljeu en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joost Baljeu via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joost Baljeu of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joost Baljeu?

Kunst kopen van Joost Baljeu begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joost Baljeu, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joost Baljeu. Om meer kans te maken om de Joost Baljeu te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joost Baljeu! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.