Jos Leurs (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jos Leurs
Jos Leurs (1947)

Jos Leurs (1947)

Kunstenaar

Jos LEURS (Valkenswaard 1947)

Aangeboden items
2
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (20 x Favoriet)
filters
Jos Leurs - bloemen techniek kopen? Bied vanaf 1000!
Jos Leurs (1947) Nederlands bloemen techniek
TechniekOlieverf
Afmetingen115 cm x 94 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.000
Bied mee Bied mee
FA. (3)
Jos Leurs - stilleven kopen? Bied vanaf 100!
Jos Leurs (1947) Nederlands stilleven
TechniekOlieverf
Afmetingen70 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Jos Leurs

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jos Leurs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jos Leurs. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jos Leurs en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jos Leurs te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jos Leurs!

Volg het aanbod kunst van Jos Leurs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jos Leurs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jos Leurs instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jos Leurs kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jos Leurs!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jos Leurs kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jos Leurs en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jos Leurs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jos Leurs of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jos Leurs?

Kunst kopen van Jos Leurs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jos Leurs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jos Leurs. Om meer kans te maken om de Jos Leurs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jos Leurs! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.