Judith Braun (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Judith Braun
Judith Braun (1955)

Judith Braun (1955)

Kunstenaar

Judith BRAUN (Hilversum, 1955)

Aangeboden items
3
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (14 x Favoriet)
filters
Judith Braun - Chain de vie kopen? Bied vanaf 925!
Judith Braun (1955) Nederlands Chain de vie
TechniekCollage
Afmetingen95 cm x 83 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 925
Bied mee Bied mee
FA. (6)
Judith Braun - Bouwend aan een betere wereld kopen? Bied vanaf 119!
Judith Braun (1955) Nederlands Bouwend aan een betere wereld
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen27 cm x 25.5 cm x 5 cm (h x b x d)
Gewicht3242 g
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 119
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Judith Braun

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Judith Braun? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Judith Braun. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Judith Braun en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Judith Braun te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Judith Braun!

Volg het aanbod kunst van Judith Braun te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Judith Braun te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Judith Braun instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Judith Braun kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Judith Braun!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Judith Braun kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Judith Braun en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Judith Braun via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Judith Braun of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Judith Braun?

Kunst kopen van Judith Braun begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Judith Braun, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Judith Braun. Om meer kans te maken om de Judith Braun te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Judith Braun! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.