Lee Cole (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lee Cole
Lee Cole (1954)

Lee Cole (1954)

Kunstenaar

Lee COLE (Xiaoming Wu 1954)

Aangeboden items
1
Verkochte items
52
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Chinees Chinees  
Links
Favoriet
FA. (29 x Favoriet)
filters
Lee Cole - Abstract kopen? Bied vanaf 100!
Lee Cole (1954) Nederlands Chinees Abstract
TechniekOlieverf
Afmetingen1.15 cm x 95 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Lee Cole

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lee Cole? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lee Cole. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lee Cole en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lee Cole te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lee Cole!

Volg het aanbod kunst van Lee Cole te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lee Cole te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lee Cole instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lee Cole kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lee Cole!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lee Cole kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lee Cole en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lee Cole via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lee Cole of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lee Cole?

Kunst kopen van Lee Cole begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lee Cole, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lee Cole. Om meer kans te maken om de Lee Cole te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lee Cole! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.