Louttre B. (1926)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Louttre B.
Louttre B. (1926)

Louttre B. (1926)

Kunstenaar

LOUTTRE. B, synoniem voor Marc Antoine Bissière, (Parijs 1926)

Aangeboden items
3
Verkochte items
33
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Louttre B. - 18/60 kopen? Bied vanaf 40!
Louttre B. (1926) Frans 18/60
TechniekEts
Afmetingen77 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 40
1 bieding
Bied mee Bied mee
Louttre B. - AU FOND DE LA VALLEE + BOEK MET DE GRAFIEK VAN LOUTRE B kopen? Bied vanaf 85!
Louttre B. (1926) Frans AU FOND DE LA VALLEE + BOEK MET DE GRAFIEK VAN LOUTRE B
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen44.5 cm x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstGlasschade
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee
Louttre B. - OHNE TITEL , signiert kopen? Bied vanaf 180!
Louttre B. (1926) Frans OHNE TITEL , signiert
TechniekLitho
Afmetingen34 cm x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 180
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Louttre B.

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Louttre B.? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Louttre B.. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Louttre B. en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Louttre B. te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Louttre B.!

Volg het aanbod kunst van Louttre B. te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Louttre B. te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Louttre B. instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Louttre B. kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Louttre B.!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Louttre B. kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Louttre B. en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Louttre B. via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Louttre B. of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Louttre B.?

Kunst kopen van Louttre B. begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Louttre B., heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Louttre B.. Om meer kans te maken om de Louttre B. te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Louttre B.! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.