Luc Verschuuren (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Luc Verschuuren
Luc Verschuuren (1950)

Luc Verschuuren (1950)

Luc Verschuuren Luc Verschuuren woont en werkt in het Brabantse Oisterwijk. Hij ontwerpt en tekent daar illustraties en strips in opdracht voor bedrijven, reclamebureau's en particulieren. Zijn werk kenmerkt zich door heldere (klare) lijnen, de zogenaamde "Brusselse School".

Tevens maakt hij Popart schilderijen, acryl op linnen, ook weer in die heldere lijnvoering. Hij werkt daarbij meestal in opdracht, zowel voor de zakelijke- als particuliere markt, maar schildert ook vrij werk. Die doeken zijn te zien in zijn galerie in Oisterwijk. Deze site biedt een overzicht van dat werk en een chronologie van Verschuuren's activiteiten.

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Luc Verschuuren (1950) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Luc Verschuuren (1950) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 13 mensen die Luc Verschuuren (1950) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Luc Verschuuren

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Luc Verschuuren? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Luc Verschuuren. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Luc Verschuuren en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Luc Verschuuren te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Luc Verschuuren!

Volg het aanbod kunst van Luc Verschuuren te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Luc Verschuuren te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Luc Verschuuren instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Luc Verschuuren kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Luc Verschuuren!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Luc Verschuuren kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Luc Verschuuren en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Luc Verschuuren via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Luc Verschuuren of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Luc Verschuuren?

Kunst kopen van Luc Verschuuren begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Luc Verschuuren, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Luc Verschuuren. Om meer kans te maken om de Luc Verschuuren te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Luc Verschuuren! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.