Marcel Schellekens (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marcel Schellekens
Marcel Schellekens (1954)

Marcel Schellekens (1954)

Kunstschilder, Graficus

Marcel SCHELLEKENS (Soerendonk 1954)

Schellekens is opgeleid aan afdeling grafiek van de Academie voor Beeldende Kunsten te Utrecht. Vanaf 1986 is zijn werk in galeries door geheel Nederland en later ook in het buitenland te zien.

Marcel Schellekens heeft zich gespecialiseerd in de etstechniek en heeft door de jaren heen een geheel eigen werkwijze ontwikkeld. Hij werkt met 3 verschillende etsplaten voor de basiskleuren rood, geel en blauw. Door ze over elkaar te drukken ontstaat een rijk scala van kleurschakeringen. Dit heeft een groot aantal kenmerken grafiek opgeleverd. Sinds een aantal jaren maakt Schellekens ook schilderwerk met olieverf op doek.

Aangeboden items
0
Verkochte items
189
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Marcel Schellekens (1954) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 189 items van Marcel Schellekens (1954) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 202 mensen die Marcel Schellekens (1954) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Marcel Schellekens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marcel Schellekens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marcel Schellekens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marcel Schellekens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marcel Schellekens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marcel Schellekens!

Volg het aanbod kunst van Marcel Schellekens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marcel Schellekens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marcel Schellekens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marcel Schellekens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marcel Schellekens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marcel Schellekens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marcel Schellekens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marcel Schellekens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marcel Schellekens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marcel Schellekens?

Kunst kopen van Marcel Schellekens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marcel Schellekens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marcel Schellekens. Om meer kans te maken om de Marcel Schellekens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marcel Schellekens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.