Marius de Jongere (1912-1977)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marius de Jongere
Marius de Jongere (1912-1977)

Marius de Jongere (1912-1977)

Kunstenaar

Marius Johannes (de Jongere) Drulman (1912-1978) M. de Jongere is een synoniem voor Marinus Johannes Drulman. Geboren in Amsterdam 1912, overleden 1978. Werkte en woonde voornamelijk in Rotterdam. Bekend door zijn havengezichten.

Aangeboden items
0
Verkochte items
54
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Marius de Jongere (1912-1977) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 54 items van Marius de Jongere (1912-1977) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 72 mensen die Marius de Jongere (1912-1977) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Marius de Jongere

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marius de Jongere? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marius de Jongere. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marius de Jongere en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marius de Jongere te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marius de Jongere!

Volg het aanbod kunst van Marius de Jongere te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marius de Jongere te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marius de Jongere instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marius de Jongere kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marius de Jongere!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marius de Jongere kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marius de Jongere en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marius de Jongere via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marius de Jongere of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marius de Jongere?

Kunst kopen van Marius de Jongere begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marius de Jongere, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marius de Jongere. Om meer kans te maken om de Marius de Jongere te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marius de Jongere! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.