Mart Kempers (1924-1993)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mart Kempers
Mart Kempers (1924-1993)

Mart Kempers (1924-1993)

Kunstenaar

Mart Kempers, 1924 - 1993, schilder, tekenaar en graficus

Aangeboden items
1
Verkochte items
134
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (36 x Favoriet)
filters
Mart Kempers - Fraai, ingetogen Litho "fruit op witte schaal" kleine oplage (60) - gesigneerd kopen? Bied vanaf 43!
Mart Kempers (1924-1993) Nederlands Fraai, ingetogen Litho "fruit op witte schaal" kleine oplage (60) - gesigneerd
TechniekLitho
Afmetingen51 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 43
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Mart Kempers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mart Kempers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mart Kempers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mart Kempers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mart Kempers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mart Kempers!

Volg het aanbod kunst van Mart Kempers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mart Kempers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mart Kempers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mart Kempers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mart Kempers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mart Kempers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mart Kempers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mart Kempers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mart Kempers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mart Kempers?

Kunst kopen van Mart Kempers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mart Kempers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mart Kempers. Om meer kans te maken om de Mart Kempers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mart Kempers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.