Mart Kempers (1924-1993)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Mart Kempers
Mart Kempers (1924-1993)

Mart Kempers (1924-1993)

Mart Kempers, 1924 - 1993, schilder, tekenaar en graficus

Aangeboden items
3
Verkochte items
146
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Mart Kempers - Amsterdam Bloemgracht kopen? Bied vanaf 30!
Mart Kempers (1924-1993) Nederlands Amsterdam Bloemgracht
TechniekLitho
Afmetingen32.5 x 37.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Mart Kempers - Grote Ets & Aquatint - stilleven met asbak - oplage 150 - potloodgesigneerd kopen? Bied vanaf 32!
Mart Kempers (1924-1993) Nederlands Grote Ets & Aquatint - stilleven met asbak - oplage 150 - potloodgesigneerd
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen77 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 32
Bied mee Bied mee
Mart Kempers - La Vineuse kopen? Bied vanaf 80!
Mart Kempers (1924-1993) Nederlands La Vineuse
TechniekAquarel
Afmetingen28 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Mart Kempers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mart Kempers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mart Kempers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mart Kempers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mart Kempers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mart Kempers!

Volg het aanbod kunst van Mart Kempers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mart Kempers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mart Kempers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mart Kempers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mart Kempers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mart Kempers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mart Kempers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mart Kempers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mart Kempers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mart Kempers?

Kunst kopen van Mart Kempers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mart Kempers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mart Kempers. Om meer kans te maken om de Mart Kempers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mart Kempers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.