Niki de Saint-Phalle (1930-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Niki de Saint-Phalle
Niki de Saint-Phalle (1930-2002)

Niki de Saint-Phalle (1930-2002)

Kunstenaar

Niki de Saint-Phalle (Neuilly-sur-Seine 1930 - San Diego 2002)


Aanvankelijk exposeerde Niki de Saint Phalle met veel agressieve collages van gevonden voorwerpen als geweren en pistolen. Ze werd bekend in 1961 met haar shooting paintings.Later maakten dit soort werk plaats voor de vrouwelijke nana's, zeer typische expressieve in felle kleuren beschilderde manshoge vrouwenbeelden in polyester.

Aangeboden items
0
Verkochte items
15
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Niki de Saint-Phalle (1930-2002) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 15 items van Niki de Saint-Phalle (1930-2002) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 51 mensen die Niki de Saint-Phalle (1930-2002) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Niki de Saint-Phalle

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Niki de Saint-Phalle? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Niki de Saint-Phalle. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Niki de Saint-Phalle en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Niki de Saint-Phalle te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Niki de Saint-Phalle!

Volg het aanbod kunst van Niki de Saint-Phalle te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Niki de Saint-Phalle te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Niki de Saint-Phalle instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Niki de Saint-Phalle kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Niki de Saint-Phalle!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Niki de Saint-Phalle kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Niki de Saint-Phalle en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Niki de Saint-Phalle via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Niki de Saint-Phalle of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Niki de Saint-Phalle?

Kunst kopen van Niki de Saint-Phalle begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Niki de Saint-Phalle, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Niki de Saint-Phalle. Om meer kans te maken om de Niki de Saint-Phalle te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Niki de Saint-Phalle! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.