Oleg Kuvaev (1967)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Oleg Kuvaev
Oleg Kuvaev (1967)

Oleg Kuvaev (1967)

Oleg KUVAEV (1967)

Aangeboden items
3
Verkochte items
17
Nationaliteit
Israëlisch Israëlisch  Russisch Russisch  
Links
Favoriet
filters
Oleg Kuvaev - ScheinPferd kopen? Bied vanaf 90!
Oleg Kuvaev (1967) Israëlisch Russisch ScheinPferd
TechniekAquarel
Afmetingen25 x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
Oleg Kuvaev - Musicus kopen? Bied vanaf 170!
Oleg Kuvaev (1967) Israëlisch Russisch Musicus
TechniekAquarel
Afmetingen45 x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 170
Bied mee Bied mee
Oleg Kuvaev - Treffen kopen? Bied vanaf 69!
Oleg Kuvaev (1967) Israëlisch Russisch Treffen
TechniekEts
Afmetingen40 x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 69
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Oleg Kuvaev

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Oleg Kuvaev? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Oleg Kuvaev. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Oleg Kuvaev en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Oleg Kuvaev te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Oleg Kuvaev!

Volg het aanbod kunst van Oleg Kuvaev te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Oleg Kuvaev te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Oleg Kuvaev instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Oleg Kuvaev kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Oleg Kuvaev!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Oleg Kuvaev kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Oleg Kuvaev en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Oleg Kuvaev via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Oleg Kuvaev of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Oleg Kuvaev?

Kunst kopen van Oleg Kuvaev begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Oleg Kuvaev, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Oleg Kuvaev. Om meer kans te maken om de Oleg Kuvaev te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Oleg Kuvaev! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.