Oskar Paul Matthes (1872-1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Oskar Paul Matthes
Oskar Paul Matthes (1872-1956)

Oskar Paul Matthes (1872-1956)

Kunstenaar

Oskar Paul (Paul) MATTHES (1872-?)Van Oorsprong Duitse kunstenaar die echter leefde en werkte in Nederland.

Aangeboden items
1
Verkochte items
16
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Oskar Paul Matthes - Duits/NL graficus - Sfeervolle Ets "Amsterdam Lutherse kerk" 1901 kopen? Bied vanaf 21!
Oskar Paul Matthes - Duits/NL graficus - Sfeervolle Ets "Amsterdam Lutherse kerk" 1901Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorartpointamsterdam
Eindtijd 02-10-2022 om 21:53
Jaartal1901
TechniekEts
Afmetingen18 cm x 13 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Oskar Paul Matthes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Oskar Paul Matthes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Oskar Paul Matthes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Oskar Paul Matthes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Oskar Paul Matthes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Oskar Paul Matthes!

Volg het aanbod kunst van Oskar Paul Matthes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Oskar Paul Matthes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Oskar Paul Matthes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Oskar Paul Matthes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Oskar Paul Matthes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Oskar Paul Matthes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Oskar Paul Matthes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Oskar Paul Matthes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Oskar Paul Matthes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Oskar Paul Matthes?

Kunst kopen van Oskar Paul Matthes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Oskar Paul Matthes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Oskar Paul Matthes. Om meer kans te maken om de Oskar Paul Matthes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Oskar Paul Matthes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.