Paul Elshout (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Paul Elshout
Paul Elshout (1949)

Paul Elshout (1949)

Paul ELSHOUT (Someren 1949 - Oosterhout 2018)

Aangeboden items
1
Verkochte items
41
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Paul Elshout - ' s middags kopen? Bied vanaf 100!
Paul Elshout (1949) Nederlands ' s middags
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen50 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Paul Elshout

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul Elshout? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul Elshout. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul Elshout en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul Elshout te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul Elshout!

Volg het aanbod kunst van Paul Elshout te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul Elshout te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul Elshout instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul Elshout kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul Elshout!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul Elshout kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul Elshout en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul Elshout via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul Elshout of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul Elshout?

Kunst kopen van Paul Elshout begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul Elshout, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul Elshout. Om meer kans te maken om de Paul Elshout te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul Elshout! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.