Pol Jong (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pol Jong
Pol Jong (1944)

Pol Jong (1944)

Kunstenaar

Pol JONG (Den Haag 1944)

Aangeboden items
4
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Pol Jong - In 1977 gemaakte Ets "uitzicht" oplage 36/150 - potloodgesigneerd kopen? Bied vanaf 24!
Pol Jong (1944) Nederlands In 1977 gemaakte Ets "uitzicht" oplage 36/150 - potloodgesigneerd
TechniekEts
Afmetingen39 x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 24
Bied mee Bied mee
Pol Jong - 2 etsen Leiden I kopen? Bied vanaf 45!
Pol Jong (1944) Nederlands 2 etsen Leiden I
TechniekEts
Afmetingen42 x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Pol Jong - 2 etsen Leiden II kopen? Bied vanaf 45!
Pol Jong (1944) Nederlands 2 etsen Leiden II
TechniekEts
Afmetingen42 x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Pol Jong - 2 etsen Leiden III kopen? Bied vanaf 45!
Pol Jong (1944) Nederlands 2 etsen Leiden III
TechniekEts
Afmetingen42 x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pol Jong

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pol Jong? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pol Jong. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pol Jong en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pol Jong te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pol Jong!

Volg het aanbod kunst van Pol Jong te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pol Jong te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pol Jong instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pol Jong kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pol Jong!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pol Jong kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pol Jong en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pol Jong via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pol Jong of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pol Jong?

Kunst kopen van Pol Jong begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pol Jong, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pol Jong. Om meer kans te maken om de Pol Jong te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pol Jong! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.