Richard Lee Barton (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Richard Lee Barton
Richard Lee Barton (1952)

Richard Lee Barton (1952)

Kunstenaar

Richard Lee BARTON (Arkansas 1952)

Aangeboden items
3
Verkochte items
10
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
FA. (15 x Favoriet)
filters
Richard Lee Barton - Happy days I kopen? Bied vanaf 325!
Richard Lee Barton (1952) Belgisch Amerikaans Happy days I
TechniekOlieverf
Afmetingen80 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 325
Bied mee Bied mee
FA. (7)
Richard Lee Barton - Abstract kopen? Bied vanaf 59!
Richard Lee Barton (1952) Belgisch Amerikaans Abstract
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen73 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee
FA. (6)
Richard Lee Barton - Tweeluik uit 1991 kopen? Bied vanaf 600!
Richard Lee Barton (1952) Belgisch Amerikaans Tweeluik uit 1991
TechniekOlieverf
Afmetingen50 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 600
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Richard Lee Barton

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Richard Lee Barton? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Richard Lee Barton. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Richard Lee Barton en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Richard Lee Barton te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Richard Lee Barton!

Volg het aanbod kunst van Richard Lee Barton te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Richard Lee Barton te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Richard Lee Barton instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Richard Lee Barton kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Richard Lee Barton!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Richard Lee Barton kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Richard Lee Barton en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Richard Lee Barton via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Richard Lee Barton of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Richard Lee Barton?

Kunst kopen van Richard Lee Barton begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Richard Lee Barton, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Richard Lee Barton. Om meer kans te maken om de Richard Lee Barton te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Richard Lee Barton! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.