Sam Francis (1923-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Sam Francis
Sam Francis (1923-1994)

Sam Francis (1923-1994)

Sam FRANCIS (San Mateo 1923 - Santa Monica 1994)

Aangeboden items
3
Verkochte items
30
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters
Sam Francis - "Uncle Sam love Marylin" Lithographie - drucksigniert-limitierte Auflage kopen? Bied vanaf 300!
Sam Francis (1923-1994) Amerikaans Abstracte compositie, 1980 - gelimiteerde oplage van 150 - genummerd
TechniekLitho
Afmetingen41.5 x 58 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee
Sam Francis - "Galerie von Loeper" - Original Ausstellungsposter kopen? Bied vanaf 100!
Sam Francis (1923-1994) Amerikaans "Galerie von Loeper" - Originele tentoonstellingsposter
TechniekOffset
Afmetingen50 x 78 cm (h x b)
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Sam Francis - Yves Michaud | inclusief drukgesigneerde lithografie | 1992 kopen? Bied vanaf 100!
Sam Francis (1923-1994) Amerikaans Yves Michaud | inclusief drukgesigneerde lithografie | 1992
TechniekHardcover
Afmetingen32 x 25 cm (h x b)
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Sam Francis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sam Francis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sam Francis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sam Francis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sam Francis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sam Francis!

Volg het aanbod kunst van Sam Francis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sam Francis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sam Francis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sam Francis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sam Francis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sam Francis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sam Francis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sam Francis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sam Francis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sam Francis?

Kunst kopen van Sam Francis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sam Francis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sam Francis. Om meer kans te maken om de Sam Francis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sam Francis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.