Simon Koene (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Simon Koene
Simon Koene (1946)

Simon Koene (1946)

Graficus

Simon KOENE (Den Haag 1946)

Aangeboden items
2
Verkochte items
505
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Simon Koene - Geen titel kopen? Bied vanaf 50!
Simon Koene (1946) Nederlands Geen titel
TechniekLitho
Afmetingen39 x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Simon Koene - Bloemen en planten Ets (150/150) kopen? Bied vanaf 25!
Simon Koene (1946) Nederlands Bloemen en planten Ets (150/150)
TechniekEts
Afmetingen40 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Simon Koene

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Simon Koene? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Simon Koene. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Simon Koene en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Simon Koene te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Simon Koene!

Volg het aanbod kunst van Simon Koene te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Simon Koene te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Simon Koene instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Simon Koene kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Simon Koene!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Simon Koene kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Simon Koene en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Simon Koene via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Simon Koene of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Simon Koene?

Kunst kopen van Simon Koene begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Simon Koene, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Simon Koene. Om meer kans te maken om de Simon Koene te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Simon Koene! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.