Theo Onnes (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Theo Onnes
Theo Onnes (1957)

Theo Onnes (1957)

Kunstschilder, Graficus

Theo Onnes (1957) komt uit een schildersfamilie.Grootvader Klaas, vader Minne en zus Gerda, allemaal schilderen ze.Het was dus ook niet verwonderlijk dat hij uiteindelijk koos voor een opleiding schilderen aan ABK Minerva Groningen waar hij in 1999 afstudeerde.Theo woont en werkt in het voormalige Raadhuis van Eenrum in de provincie Groningen. Een prachtig monumentaal Amsterdamse Schoolpand uit 1930. Zijn vrouw Ankie heeft hier haar galerie, Galerie Het Raadhuis. (www.galeriehetraadhuis.nl)Bekendheid verwierf hij vooral door zijn schilderijen van koeien en geiten maar wie meer werk van Theo Onnes bekijkt, ontdekt een wereld waarin ook ruim plaats is voor landschappen en mensen. Zijn woonplaats Eenrum ligt in het bijzondere gebied Het Hoogeland dat voor Theo een onuitputtelijke inspiratiebron vormt; licht in een sloot, omgeploegd land, de zon op de rug van een geit, de vertedering van een pasgeboren kalf. Theo wordt juist geraakt door dit op het eerste oog zo alledaagse leven om zich heen. Hij vertaalt dit op krachtige wijze in zijn schilderijen en maakt zo zijn verwondering voor ons meer dan waarneembaar.Zelfs voelbaar.

Aangeboden items
1
Verkochte items
158
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Theo Onnes - Kermispaard kopen? Bied vanaf 975!
Theo Onnes (1957) Nederlands Kermispaard
TechniekAcryl
Afmetingen100 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 975
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Theo Onnes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Onnes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Onnes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Onnes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Onnes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Onnes!

Volg het aanbod kunst van Theo Onnes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Onnes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Onnes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Onnes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Onnes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Onnes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Onnes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Onnes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Onnes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Onnes?

Kunst kopen van Theo Onnes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Onnes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Onnes. Om meer kans te maken om de Theo Onnes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Onnes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.