Theo Tobiasse (1927-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Theo Tobiasse
Theo Tobiasse (1927-2012)

Theo Tobiasse (1927-2012)

Théo TOBIASSE (1927-2012)

Aangeboden items
2
Verkochte items
22
Nationaliteit
Frans Frans  Israëlisch Israëlisch  
Links
Favoriet
filters
Theo Tobiasse - L’Amour et L’Enfant Poete kopen? Bied vanaf 1900!
Theo Tobiasse (1927-2012) Frans Israëlisch Liefde en het Kind Dichter
TechniekTerragravure
Afmetingen92.5 x 85.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerTextiel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.900
Bied mee Bied mee
Theo Tobiasse - 16 litho's kopen? Bied vanaf 1850!
Theo Tobiasse (1927-2012) Frans Israëlisch 16 litho's
TechniekLitho
Afmetingen54 x 74.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 1.850
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Theo Tobiasse

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Tobiasse? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Tobiasse. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Tobiasse en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Tobiasse te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Tobiasse!

Volg het aanbod kunst van Theo Tobiasse te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Tobiasse te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Tobiasse instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Tobiasse kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Tobiasse!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Tobiasse kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Tobiasse en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Tobiasse via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Tobiasse of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Tobiasse?

Kunst kopen van Theo Tobiasse begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Tobiasse, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Tobiasse. Om meer kans te maken om de Theo Tobiasse te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Tobiasse! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.