Tom Claassen (1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Tom Claassen
Tom Claassen (1964)

Tom Claassen (1964)

Kunstenaar

Tom CLAASSEN

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (22 x Favoriet)
filters
Tom Claassen - blockbuster A kopen? Bied vanaf 325!
Tom Claassen (1964) Nederlands blockbuster A
TechniekBetongips
Afmetingen45 cm x 25 cm x 15 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 325
Bied mee Bied mee
FA. (12)

Kunst kopen van Tom Claassen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Tom Claassen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Tom Claassen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Tom Claassen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Tom Claassen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Tom Claassen!

Volg het aanbod kunst van Tom Claassen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Tom Claassen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Tom Claassen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Tom Claassen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Tom Claassen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Tom Claassen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Tom Claassen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Tom Claassen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Tom Claassen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Tom Claassen?

Kunst kopen van Tom Claassen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Tom Claassen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Tom Claassen. Om meer kans te maken om de Tom Claassen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Tom Claassen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.