Toos van Holstein (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Toos van Holstein
Toos van Holstein (1949)

Toos van Holstein (1949)

Toos van HOLSTEIN (Eindhoven, 1949)

Het hoofdthema in de schilderijen van Toos van Holstein is het weergeven van menselijke gedaanten in open of overkoepelde monumentale ruimten, die onderdeel zijn van vaag aangeduide architectonische bouwwerken. In haar werk is de symbiose van allerlei culturen duidelijk herkenbaar. Toos van Holstein heeft reizen gemaakt naar landen in Midden-Amerika, het Midden-Oosten en China. Zij heeft verder grote belangstelling voor de Europese middeleeuwen.

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Toos van Holstein (1949) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 2 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Toos van Holstein (1949) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 20 mensen die Toos van Holstein (1949) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Toos van Holstein

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Toos van Holstein? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Toos van Holstein. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Toos van Holstein en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Toos van Holstein te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Toos van Holstein!

Volg het aanbod kunst van Toos van Holstein te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Toos van Holstein te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Toos van Holstein instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Toos van Holstein kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Toos van Holstein!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Toos van Holstein kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Toos van Holstein en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Toos van Holstein via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Toos van Holstein of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Toos van Holstein?

Kunst kopen van Toos van Holstein begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Toos van Holstein, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Toos van Holstein. Om meer kans te maken om de Toos van Holstein te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Toos van Holstein! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.