Waalko Jans Dingemans (sr.) (1873-1925)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Waalko Jans Dingemans (sr.)
Waalko Jans Dingemans (sr.) (1873-1925)

Waalko Jans Dingemans (sr.) (1873-1925)

Waalko Jans Dingemans (Lochem 1873 - Haarlem 1925)

Aangeboden items
1
Verkochte items
65
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Waalko Jans Dingemans (sr.) (1873-1925) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 65 items van Waalko Jans Dingemans (sr.) (1873-1925) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 26 mensen die Waalko Jans Dingemans (sr.) (1873-1925) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Waalko Jans Dingemans (sr.)

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Waalko Jans Dingemans (sr.)? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Waalko Jans Dingemans (sr.). Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Waalko Jans Dingemans (sr.) en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Waalko Jans Dingemans (sr.) te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Waalko Jans Dingemans (sr.)!

Volg het aanbod kunst van Waalko Jans Dingemans (sr.) te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Waalko Jans Dingemans (sr.) te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Waalko Jans Dingemans (sr.) instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Waalko Jans Dingemans (sr.) kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Waalko Jans Dingemans (sr.)!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Waalko Jans Dingemans (sr.) kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Waalko Jans Dingemans (sr.) en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Waalko Jans Dingemans (sr.) via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Waalko Jans Dingemans (sr.) of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Waalko Jans Dingemans (sr.)?

Kunst kopen van Waalko Jans Dingemans (sr.) begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Waalko Jans Dingemans (sr.), heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Waalko Jans Dingemans (sr.). Om meer kans te maken om de Waalko Jans Dingemans (sr.) te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Waalko Jans Dingemans (sr.)! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.