Walter van Oel (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Walter van Oel
Walter van Oel (1942)

Walter van Oel (1942)

Kunstenaar

Walter van OEL (Den Haag, 1942) volgt de modestudie van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Hier slaagt hij met bijzonder hoge cijfers voor de artistieke vakken.

Zijn werken worden getypeert door de heilige uitstraling en Oosterse elementen. Ze stralen rust uit, zijn in balans en uit lagen opgebouwd. Van Oel suggereert hiermee diepte. Hij wil met zijn poëtische abstractie het binnenste binnen van de mens, dat wat ons beweegt, met zijn penselen tot uiting brengen. Door middel van fragmenten, tekens, symbolen en hints probeert hij de toeschouwer mee te nemen in een andere beleving. Het is als het ware een nieuwe taal voor universele en tijdloze thema's.

In 2008 Krijgt Van Oel voor zijn complete oeuvre de bronzen medaille toegekend door de Academie International des Arts et des Lettres de Paris.

Aangeboden items
3
Verkochte items
29
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Walter van Oel - zonder titel kopen? Bied vanaf 250!
Walter van Oel (1942) Nederlands zonder titel
TechniekOlieverf
Afmetingen70 x 90 cm (h x b)
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Walter van Oel - zonder titel (groot) kopen? Bied vanaf 65!
Walter van Oel (1942) Nederlands zonder titel (groot)
TechniekZeefdruk
Afmetingen117 x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
Walter van Oel - Olieverf op paneel kopen? Bied vanaf 125!
Walter van Oel (1942) Nederlands Olieverf op paneel
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen60 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Walter van Oel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Walter van Oel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Walter van Oel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Walter van Oel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Walter van Oel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Walter van Oel!

Volg het aanbod kunst van Walter van Oel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Walter van Oel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Walter van Oel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Walter van Oel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Walter van Oel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Walter van Oel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Walter van Oel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Walter van Oel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Walter van Oel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Walter van Oel?

Kunst kopen van Walter van Oel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Walter van Oel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Walter van Oel. Om meer kans te maken om de Walter van Oel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Walter van Oel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.