Willem Nijs (1902-1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Willem Nijs
Willem Nijs (1902-1961)

Willem Nijs (1902-1961)

Willem Nijs ( Rotterdam 1902-1961 Amsterdam) is opgeleid als beeldhouwer aan de Academie van Beeldende Kunsten in Rotterdam. Na zijn opleiding legde hij zich vooral toe op de schilder- en etskunst. Zijn meesterlijke etsen van fantastische landschappen en stadsgezichten zijn vooral ge_nspireerd door archa_sche elementen uit de Romeinse tijd. Hieraan werden allerlei beelden in surrealistische sfeer toegevoegd.

Aangeboden items
3
Verkochte items
22
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem Nijs - Zicht op baai en stad kopen? Bied vanaf 50!
Willem Nijs (1902-1961) Nederlands Zicht op baai en stad
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen23 x 31 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Willem Nijs - Ets: (zwart wit) kopen? Bied vanaf 59!
Willem Nijs (1902-1961) Nederlands Ets: (zwart wit)
TechniekEts
Afmetingen9 x 6 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee
Willem Nijs - Ets: Tempel kopen? Bied vanaf 59!
Willem Nijs (1902-1961) Nederlands Ets: Tempel
TechniekEts
Afmetingen8 x 10 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem Nijs

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Nijs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Nijs. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Nijs en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Nijs te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Nijs!

Volg het aanbod kunst van Willem Nijs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Nijs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Nijs instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Nijs kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Nijs!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Nijs kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Nijs en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Nijs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Nijs of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Nijs?

Kunst kopen van Willem Nijs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Nijs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Nijs. Om meer kans te maken om de Willem Nijs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Nijs! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.