• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Willemijn Bouman (1956)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Willemijn Bouman

Willemijn Bouman (1956)

Kunstenaar

Willemijn BOUMAN (Rotterdam, 24 augustus 1956) is een Nederlands beeldend kunstenaar en vormgever.

Bouman werd in 1956 in Rotterdam geboren. Ze volgde van 1975 tot 1980 een opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag, waar ze in 1980 afstudeerde in de monumentale vormgeving. Ze maakt grote kleurrijke schilderijen in lyrisch abstracte stijl. Daarnaast maakt ze ook houtsnedes. Bouman is tevens ontwerper en uitvoerder van grootschalige kunstprojecten van toegepaste kunst, zoals muurschilderingen en keramische wanden, met als specialiteit functionele kunst in parkeergarages.

Haar ateliers bevinden zich in Otterlo en Nijmegen, maar ze werkt het meest in haar grot-atelier in de Turkse landstreek Cappadocië. In Turkije exposeert ze ook regelmatig. De invloed die ze ondergaat vanuit de Turkse cultuur en het vulkaanlandschap van Cappadocië is zichtbaar in haar werk.

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 

Momenteel worden er helaas geen items van Willemijn Bouman (1956) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Willemijn Bouman (1956) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Willemijn Bouman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willemijn Bouman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willemijn Bouman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willemijn Bouman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willemijn Bouman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willemijn Bouman!

Volg het aanbod kunst van Willemijn Bouman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willemijn Bouman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willemijn Bouman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willemijn Bouman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willemijn Bouman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willemijn Bouman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willemijn Bouman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willemijn Bouman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willemijn Bouman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willemijn Bouman?

Kunst kopen van Willemijn Bouman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willemijn Bouman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willemijn Bouman. Om meer kans te maken om de Willemijn Bouman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willemijn Bouman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.