• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Arman: Portfolio: 2x Zeefdruk + boek, La Seconde Parade des Objets - Verkocht

Arman: Portfolio: 2x Zeefdruk + boek, La Seconde Parade des Objets kopen? Bied vanaf 200!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 200,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Arman: Portfolio: 2x Zeefdruk + boek, La Seconde Parade des Objets kopen? Bied vanaf 200!
Arman: Portfolio: 2x Zeefdruk + boek, La Seconde Parade des Objets kopen? Bied vanaf 200!Arman: Portfolio: 2x Zeefdruk + boek, La Seconde Parade des Objets kopen? Bied vanaf 200!Arman: Portfolio: 2x Zeefdruk + boek, La Seconde Parade des Objets kopen? Bied vanaf 200!Arman: Portfolio: 2x Zeefdruk + boek, La Seconde Parade des Objets kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (252)

Lid sinds 2013
30070 verkochte items
Alle items van deze verkoper (178)
  • Arman (1928-2005)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Luxe editie van het Portfolio 'La Seconde Parade des Objets' van Arman uit 1989. Bestaande uit twee zeefdrukken + een boek.

Titel: La Seconde Parade des Objets
Jaartal: 1989
Afmetingen blad: 40 cm x 30 cm
Oplage: 126/200 
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood 
Materiaal: Zeefdruk op geschept papier
Conditie: In zeer goede staat
Uitgever: GKM Siwert Bergström te Malmö Zweden, 1989.

Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

Uit collectie geveild. Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden met deze account. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 


Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Verzending is ook mogelijk.

Verzendkosten:

Nederland: € 12,50
België: € 20,00

Werken die in een enveloppe passen (max. 26 cm x 37 cm), kunnen eventueel op eigen risico tegen een lager tarief verzonden worden. Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen gecombineerd worden verzonden indien de werken ook in één pakket gecombineerd kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug. De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

Administratieve code:

QQSW

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Arman (1928-2005)

Alle items van deze kunstenaar(2)
Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (252)

Lid sinds 2013
30070 verkochte items
Alle items van deze verkoper (178)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 200,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:28-09-2016 om 12:55
Eindtijd:10-10-2016 om 11:22
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.