Eric Bauknecht - Wad, gouache op papier (ingelijst) - Verkocht

Eric Bauknecht - Wad, gouache op papier (ingelijst) kopen? Bied vanaf 90!
Eric Bauknecht - Wad, gouache op papier (ingelijst) kopen? Bied vanaf 90!Eric Bauknecht - Wad, gouache op papier (ingelijst) kopen? Bied vanaf 90!Eric Bauknecht - Wad, gouache op papier (ingelijst) kopen? Bied vanaf 90!Eric Bauknecht - Wad, gouache op papier (ingelijst) kopen? Bied vanaf 90!Eric Bauknecht - Wad, gouache op papier (ingelijst) kopen? Bied vanaf 90!Eric Bauknecht - Wad, gouache op papier (ingelijst) kopen? Bied vanaf 90!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Eric Bauknecht (1929-1993)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Gouache van Eric Bauknecht uit 1965.  Gemonogrammeerd en gedateerd rechtsonder, getiteld en nogmaals gedateerd in verso.  Het blad waarop de gouache is aangebracht is gemonteerd op spaanplaat en het geheel zit in een nette lijst.  Alles in redelijk goede conditie; de lijst is uitstekend maar het blad is op sommige plekken licht beschadigd.

 

Afmetingen: 67cm x 54cm (incl. lijst), 60cm x 47cm (binnen lijst gemeten)

 

Bij aankoop moet het werk opgehaald worden in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O).  De termijn voor ophalen is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan Amsterdam voor andere zaken.

 

Bezorgen in de regio Amsterdam is eventueel mogelijk in overleg.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 90,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:27-03-2016 om 15:40
Eindtijd:09-04-2016 om 21:40
Biedingen (1)
alatne
08 apr. / 22:53
€ 90
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.