Antonio Segui (1934-2022)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Antonio Segui
Antonio Segui (1934-2022)

Antonio Segui (1934-2022)

Kunstenaar

Antonio SEGUI (Córdoba 1934 - 2022)

Schilder, graficus, beeldhouwer.

Opleiding:

Seguí heeft een opleiding gevolgd aan de Real Academia de Bellas Artes de San Fernando in Madrid, en aan de École Nationale Supérieure des Beaux Arts in Parijs.

Seguí heeft gewerkt in Argentinië, Madrid, Parijs en Mexico. Nu woont en werkt hij in Arcueil, Frankrijk.

Van 1951 tot 1954 heeft Seguí door Europa en Afrika gereisd en kunstacademies in Madrid en Parijs bezocht. In 1957 hij had zijn eerste solotentoonstelling in Argentinië. Vervolgens heeft hij door Zuid- en Centraal-Amerika gereisd en heeft zich in Mexico de prentkunst eigen gemaakt. Sinds 1963 woont en werkt Seguí in Arcueil.

Exposities en prijzen:

Seguí heeft meerdere prijzen gewonnen op verschillende kunst- en grafiekbeurzen. Zijn werk is opgenomen in vele museale collecties in Europa en Amerika. In Nederland is zijn werk te vinden in de collectie van het Boijmans van Beuningen Museum in Rotterdam. Jaarlijks wordt zijn werk in meerdere galeries geëxposeerd.

Aangeboden items
1
Verkochte items
50
Nationaliteit
Frans Frans  Argentijns Argentijns  
Links
Favoriet
filters
Antonio Segui - Kleurenoffset-litho. Affiche ROLAND GARROS 1999 kopen? Bied vanaf 50!
Antonio Segui (1934-2022) Frans Argentijns Kleurenoffset-litho. Affiche ROLAND GARROS 1999
TechniekOffset
Afmetingen76 x 56 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Antonio Segui

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Antonio Segui? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Antonio Segui. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Antonio Segui en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Antonio Segui te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Antonio Segui!

Volg het aanbod kunst van Antonio Segui te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Antonio Segui te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Antonio Segui instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Antonio Segui kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Antonio Segui!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Antonio Segui kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Antonio Segui en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Antonio Segui via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Antonio Segui of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Antonio Segui?

Kunst kopen van Antonio Segui begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Antonio Segui, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Antonio Segui. Om meer kans te maken om de Antonio Segui te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Antonio Segui! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.