Antoon Hemert (1883-1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Antoon Hemert
Antoon Hemert (1883-1944)

Antoon Hemert (1883-1944)

Antoon Hemert.1883-1944.Wintertje.Anton Willem Joseph Marie werd op 9 februari 1883 in Den Bosch geboren en overleed op 15 februari 1944 in Utrecht.Hij woonde en werkte o.a. in Den Bosch,Amsterdam,Amersfoort en Utrecht.Gaf o.a. les aan de H.B.S. te Utrecht.Kleurenets.Gesigneerd met potlood A. van Hemert.Afmetingen incl. lijst:45x26 cm.Voorzien van nieuw passe-partout.

Aangeboden items
1
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Antoon Hemert - kleurenets: Hofje van Loo of St.-Elisabeths Gasthuishofje te Haarlem kopen? Bied vanaf 75!
Antoon Hemert (1883-1944) Nederlands kleurenets: Hofje van Loo of St.-Elisabeths Gasthuishofje te Haarlem
TechniekEts
Afmetingen38 x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Antoon Hemert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Antoon Hemert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Antoon Hemert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Antoon Hemert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Antoon Hemert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Antoon Hemert!

Volg het aanbod kunst van Antoon Hemert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Antoon Hemert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Antoon Hemert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Antoon Hemert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Antoon Hemert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Antoon Hemert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Antoon Hemert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Antoon Hemert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Antoon Hemert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Antoon Hemert?

Kunst kopen van Antoon Hemert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Antoon Hemert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Antoon Hemert. Om meer kans te maken om de Antoon Hemert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Antoon Hemert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.