Carl Wilhelm Mieling (1815-1903)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Carl Wilhelm Mieling
Carl Wilhelm Mieling (1815-1903)

Carl Wilhelm Mieling (1815-1903)

Kunstenaar

(1815-1903)Bekend geworden als lithograaf en eigenaar van een drukkerij

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Carl Wilhelm Mieling - De groote kerk te ‘s Hage kopen? Bied vanaf 50!
Carl Wilhelm Mieling (1815-1903) Nederlands De groote kerk te ‘s Hage
TechniekLitho
Afmetingen35.2 cm x 29.8 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Carl Wilhelm Mieling

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Carl Wilhelm Mieling? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Carl Wilhelm Mieling. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Carl Wilhelm Mieling en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Carl Wilhelm Mieling te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Carl Wilhelm Mieling!

Volg het aanbod kunst van Carl Wilhelm Mieling te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Carl Wilhelm Mieling te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carl Wilhelm Mieling instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Carl Wilhelm Mieling kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Carl Wilhelm Mieling!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Carl Wilhelm Mieling kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Carl Wilhelm Mieling en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Carl Wilhelm Mieling via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Carl Wilhelm Mieling of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Carl Wilhelm Mieling?

Kunst kopen van Carl Wilhelm Mieling begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Carl Wilhelm Mieling, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Carl Wilhelm Mieling. Om meer kans te maken om de Carl Wilhelm Mieling te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Carl Wilhelm Mieling! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.