Daan Bout (1891-1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Daan Bout
Daan Bout (1891-1965)

Daan Bout (1891-1965)

Daan BOUT leefde van 1891 tot 1965. Deze Amsterdamse schilder maakte studiereizen naar de Verenigde Staten. Zijn werk verraadt een grote voorliefde voor het stoere boerenpaard. Hij schilderde deze dieren in een brede, niet op details gerichte techniek, met forse kwast of paletmes.

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Daan Bout - Ploegen kopen? Bied vanaf 35!
Daan Bout (1891-1965) Nederlands Ploegen
Techniek Ets
Afmetingen 24 x 40 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Daan Bout

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Daan Bout? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Daan Bout. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Daan Bout en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Daan Bout te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Daan Bout!

Volg het aanbod kunst van Daan Bout te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Daan Bout te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Daan Bout instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Daan Bout kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Daan Bout!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Daan Bout kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Daan Bout en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Daan Bout via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Daan Bout of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Daan Bout?

Kunst kopen van Daan Bout begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Daan Bout, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Daan Bout. Om meer kans te maken om de Daan Bout te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Daan Bout! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.