Eric de Nie (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Eric de Nie
Eric de Nie (1944)

Eric de Nie (1944)

Kunstenaar

Eric de NIE (Leiden 1944)

Aangeboden items
2
Verkochte items
55
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (24 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Eric de Nie - Zeefdruk, Echo - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Eric de Nie - Zeefdruk, Echo - IngelijstGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 15-01-2023 om 19:08
Jaartal1995
TechniekZeefdruk
Afmetingen78 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Eric de Nie - Litho, Rood vlak kopen? Bied vanaf 70!
Eric de Nie - Litho, Rood vlakGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 30-01-2023 om 22:16
Jaartal1988
TechniekLitho
Afmetingen48 cm x 47.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Eric de Nie

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eric de Nie? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eric de Nie. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eric de Nie en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eric de Nie te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eric de Nie!

Volg het aanbod kunst van Eric de Nie te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eric de Nie te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eric de Nie instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eric de Nie kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eric de Nie!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eric de Nie kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eric de Nie en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eric de Nie via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eric de Nie of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eric de Nie?

Kunst kopen van Eric de Nie begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eric de Nie, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eric de Nie. Om meer kans te maken om de Eric de Nie te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eric de Nie! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.