Espen Hagen (1964-2008)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Espen Hagen
Espen Hagen (1964-2008)

Espen Hagen (1964-2008)

Kunstschilder

Espen HAGEN (Trondheim 1964 - Amsterdam 2008)

Schilder

Opleiding:Espen Hagen volgde in eerste instantie een studie tekenen in zijn geboortestad, vervolgens een studie schilderen en beeldhouwen aan het Emily Carr College in Vancouver. Daarna volgde hij een de Amsterdamse Gerrit Rietveld Academie een opleiding schilderen en beeldhouwen, en studeerde in 1990 af.

Espen Hagen is geboren in Noorwegen, maar bracht een groot deel van zijn jeugd door in Tanzania. Hij maakte later regelmatig reizen door Noord-Amerika en Mexico, waar hij de portretten maakte van de Amerikaanse en Mexicaanse inheemse bevolking, die hem bekend maakten. Vanaf halverwege de jaren ?90 werkte Hagen veel samen met Herman Brood, met wie hij bevriend was en meerdere malen samen exposeerde. Ondanks dat de artistieke waarde van zijn werk vaak hoger wordt geacht dan dat van Brood, heeft hij nooit zijn roem geëvenaard.

Exposities en prijzen:

Espen Hagen heeft onder meer geëxposeerd in Noorwegen, Canada, Monaco, Kroatië, de Verenigde Staten, Duitsland en Nederland.

Aangeboden items
5
Verkochte items
607
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Noors Noors  
Links
Favoriet
filters
Espen Hagen - Zeefdruk, "Beach ". kopen? Bied vanaf 40!
Espen Hagen (1964-2008) Nederlands Noors Zeefdruk, "Beach ".
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Espen Hagen - Zeefdruk, Indian Bolivian III - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Espen Hagen (1964-2008) Nederlands Noors Zeefdruk, Indian Bolivian III - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen63 x 72.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Espen Hagen - 3 dames? kopen? Bied vanaf 1000!
Espen Hagen (1964-2008) Nederlands Noors 3 dames?
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen150 x 180 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 1.000
Bied mee Bied mee
Espen Hagen - Origineel groot schilderij ‘Afro-Indan’ kopen? Bied vanaf 670!
Espen Hagen (1964-2008) Nederlands Noors Origineel groot schilderij ‘Afro-Indan’
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen120 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 670
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Espen Hagen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Espen Hagen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Espen Hagen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Espen Hagen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Espen Hagen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Espen Hagen!

Volg het aanbod kunst van Espen Hagen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Espen Hagen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Espen Hagen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Espen Hagen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Espen Hagen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Espen Hagen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Espen Hagen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Espen Hagen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Espen Hagen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Espen Hagen?

Kunst kopen van Espen Hagen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Espen Hagen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Espen Hagen. Om meer kans te maken om de Espen Hagen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Espen Hagen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.