Ger van Elk (1941-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ger van Elk
Ger van Elk (1941-2014)

Ger van Elk (1941-2014)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus

Ger van ELK (Amsterdam 1941 - Amsterdam 2014)

Opleidingen: Instituut voor Kunstnijverheidsonderwijs (Amsterdam) 1959-1961, Immaculate Heart College (Los Angeles) 1961-1963; studie kunstgeschiedenis, Rijksuniversiteit Groningen 1965-1966; studie kunstgeschiedenis

Werkzaam in: Amsterdam 1959 - 1991, Verenigde Staten van Amerika 1959 - 1991, woonde en werkte tussen 1959 en 1988 afwisselend in voornamelijk Amsterdam en de Verenigde Staten (Los Angeles en New York)Groningen (stad) 1965 - 1966tussendoor studeerde hij in Groningen; volgens Scheen 1969-1970 ook in 1962 werkzaam in Groningen, woonde en werkte sinds 1991 in Amsterdam.

Docent:Universiteit Ateliers '63 (Haarlem) 1972-1981, _cole des Beaux-Arts (Parijs) 1994-1995

Exposities en prijzen:

David Röell Prize (Prince Bernhard Cultural Prize for the Visual Arts) 1982, J. C. van Lanschot Prize for Sculpture 1996, Foundation for Lifetime Achievement Awards for Visual Arts, Design and Architecture (BKBV) 2004.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
2
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (60 x Favoriet)
filters
Ger van Elk - THREE PETS kopen? Bied vanaf 210!
Ger van Elk (1941-2014) Nederlands THREE PETS
TechniekLitho
Afmetingen51 cm x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 210
Bied mee Bied mee
FA. (6)
Ger van Elk - Pale London Blue, zeefdruk op fotolitho (ingelijst, groot!) kopen? Bied vanaf 395!
Ger van Elk (1941-2014) Nederlands Pale London Blue, zeefdruk op fotolitho (ingelijst, groot!)
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen118 cm x 93 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 395
Bied mee Bied mee
FA. (5)

Kunst kopen van Ger van Elk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ger van Elk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ger van Elk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ger van Elk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ger van Elk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ger van Elk!

Volg het aanbod kunst van Ger van Elk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ger van Elk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ger van Elk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ger van Elk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ger van Elk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ger van Elk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ger van Elk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ger van Elk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ger van Elk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ger van Elk?

Kunst kopen van Ger van Elk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ger van Elk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ger van Elk. Om meer kans te maken om de Ger van Elk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ger van Elk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.