Han Mes (1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Han Mes
Han Mes (1936)

Han Mes (1936)

Kunstenaar

Han MES

Schilder, lithograaf

Han Mes is geboren in 1936 in Koog aan de Zaan

Opleiding:

Kunstenares Han Mes, studeerde aan het Instituut voor Kunstnijverheidsonderwijs (Amsterdam) . Na het afronden van haar opleiding vertrok ze naar Parijs, waar ze door veelvuldig museumbezoek een voorliefde kreeg voor middeleeuwse kunst. Geïnspireerd door deze middeleeuwse symboliek creëerde Han Me seen eigen beeldtaal.

Han Mes is een schilder die graag met olieverf werkt. Zo is Mes in staat haar werk van lagen verf te voorzien om zo te komen tot een bepaalde textuur. Ze schildert graag harde schaduwpartijen en grote kleurvlakken. De voornaamste inspiratiebron van Han Mes is de mens, het leven, dit boeit haar mateloos. Elk schilderij vertelt een verhaal, en samen vertellen ze haar levensverhaal. Han Mes heeft van de Franse staat een werkbeurs gekregen en daardoor heeft ze een aantal jaren in Parijs gewoond en gewerkt.

Exposities en prijzen:

De tentoonstellingen in het Singer museum te Laren brachten haar erkenning en waardering. In 2011 had Han Mes een solo tentoonstelling in Bergen: Hommage aan Han Mes 75 jaar

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
2
Verkochte items
49
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (26 x Favoriet)
filters
Han Mes - Olieverf op doek: In het voorbijgaan - 2006 kopen? Bied vanaf 499!
Han Mes (1936) Nederlands Olieverf op doek: In het voorbijgaan - 2006
TechniekOlieverf
Afmetingen100 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Huidig bod
€ 499
1 bieding
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Han Mes - Zonder titel kopen? Bied vanaf 425!
Han Mes (1936) Nederlands Zonder titel
TechniekOlieverf
Afmetingen72 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 425
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Han Mes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Han Mes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Han Mes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Han Mes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Han Mes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Han Mes!

Volg het aanbod kunst van Han Mes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Han Mes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Han Mes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Han Mes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Han Mes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Han Mes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Han Mes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Han Mes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Han Mes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Han Mes?

Kunst kopen van Han Mes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Han Mes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Han Mes. Om meer kans te maken om de Han Mes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Han Mes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.