Henk Peeters (1925-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Peeters
Henk Peeters (1925-2013)

Henk Peeters (1925-2013)

Kunstenaar

Henk PEETERS (Den Haag 1925 - Hall 2013)

Aangeboden items
5
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henk Peeters - Nul = 0 Zero op Zee kaarten met originele nul postzegels kopen? Bied vanaf 30!
Henk Peeters (1925-2013) Nederlands Nul = 0 Zero op Zee kaarten met originele nul postzegels
TechniekOverig
Afmetingen11 x 15 x 0 cm (h x b x d)
Gewicht45 g
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Henk Peeters - Zeefdruk: Yvonne - 3 positief - 2001 kopen? Bied vanaf 250!
Henk Peeters (1925-2013) Nederlands Zeefdruk: Yvonne - 3 positief - 2001
TechniekZeefdruk
Afmetingen42 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Henk Peeters - Koerdeh-I kopen? Bied vanaf 2000!
Henk Peeters (1925-2013) Nederlands Koerdeh-I
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen70 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 2.000
Bied mee Bied mee
Henk Peeters - Zeefdruk: Gras voor Yvonne - 2001 kopen? Bied vanaf 250!
Henk Peeters (1925-2013) Nederlands Zeefdruk: Gras voor Yvonne - 2001
TechniekZeefdruk
Afmetingen42 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henk Peeters

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Peeters? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Peeters. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Peeters en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Peeters te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Peeters!

Volg het aanbod kunst van Henk Peeters te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Peeters te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Peeters instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Peeters kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Peeters!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Peeters kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Peeters en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Peeters via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Peeters of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Peeters?

Kunst kopen van Henk Peeters begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Peeters, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Peeters. Om meer kans te maken om de Henk Peeters te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Peeters! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.