Henk Peeters (1925-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Peeters
Henk Peeters (1925-2013)

Henk Peeters (1925-2013)

Kunstenaar

Henk PEETERS (Den Haag 1925 - Hall 2013)

Aangeboden items
1
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (61 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Henk Peeters - Nul = 0 Zero op Zee kaarten met originele nul postzegels kopen? Bied vanaf 25!
Henk Peeters - Nul = 0 Zero op Zee kaarten met originele nul postzegelsBeeld / Object
Geplaatst doorJacobs
Eindtijd 26-02-2023 om 20:46
Jaartal2012
TechniekOverig
Afmetingen11 cm x 15 cm x 0 cm (h x b x d)
Gewicht45 g

Kunst kopen van Henk Peeters

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Peeters? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Peeters. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Peeters en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Peeters te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Peeters!

Volg het aanbod kunst van Henk Peeters te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Peeters te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Peeters instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Peeters kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Peeters!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Peeters kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Peeters en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Peeters via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Peeters of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Peeters?

Kunst kopen van Henk Peeters begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Peeters, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Peeters. Om meer kans te maken om de Henk Peeters te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Peeters! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.