Hubert Malfait (1898-1971)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Hubert Malfait
Hubert Malfait (1898-1971)

Hubert Malfait (1898-1971)

Hubert MALFAIT (Astene 1898 - Sint-Martens-Latem 1971)

Opleiding

Academie voor Beeldende Kunst te Gent, vanaf 1916 tot voor 1922.

Biografie

Onderdeel van de avant-gardistische groep rond Gustave De Smet, Frits Van den Berghe en Constant Permeke.

Exposities & prijzen

Hij won in 1923 de 2e plaats op de Prix de Rome.

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Hubert Malfait (1898-1971) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Hubert Malfait (1898-1971) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 22 mensen die Hubert Malfait (1898-1971) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Hubert Malfait

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hubert Malfait? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hubert Malfait. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hubert Malfait en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hubert Malfait te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hubert Malfait!

Volg het aanbod kunst van Hubert Malfait te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hubert Malfait te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hubert Malfait instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hubert Malfait kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hubert Malfait!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hubert Malfait kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hubert Malfait en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hubert Malfait via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hubert Malfait of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hubert Malfait?

Kunst kopen van Hubert Malfait begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hubert Malfait, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hubert Malfait. Om meer kans te maken om de Hubert Malfait te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hubert Malfait! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.