Johannes Hilverdink (1813-1902)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johannes Hilverdink
Johannes Hilverdink (1813-1902)

Johannes Hilverdink (1813-1902)

Kunstenaar

geboren Groningen 1813overleden Amsterdam 1902Leerling van de Koninklijke Academie te Amsterdam. Schilderde landschappen en zeegezichten, vervaardigde ook litho's, aquarellen en pasteltekeningen. Heeft reizen gemaakt naar Belgi_, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Groenland. Musea: Stedelijk Museum Amsterdam, Museum Boymans van Beuningen Rotterdam, Teylers Museum Haarlem en Rijksmuseum Kr_ller-M_ller Otterlo.Lid van ? Arti et Amicitiae (Arti, Amsterdam) vanaf 1846 lid van Arti, vanaf 1852 lid van de Koninklijke Academie Bron ; rijks kunst dienst Den Haag , scheen

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Johannes Hilverdink - Noormannenschip op het strand met figuren kopen? Bied vanaf 50!
Johannes Hilverdink (1813-1902) Nederlands Noormannenschip op het strand met figuren
TechniekPenseel (Inkt)
Afmetingen17 cm x 27.5 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Johannes Hilverdink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Hilverdink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Hilverdink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Hilverdink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Hilverdink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Hilverdink!

Volg het aanbod kunst van Johannes Hilverdink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Hilverdink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Hilverdink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Hilverdink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Hilverdink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Hilverdink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Hilverdink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Hilverdink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Hilverdink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Hilverdink?

Kunst kopen van Johannes Hilverdink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Hilverdink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Hilverdink. Om meer kans te maken om de Johannes Hilverdink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Hilverdink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.