• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
John Lennon (1940-1980)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. John Lennon

John Lennon (1940-1980)

Kunstenaar

John LENNON

Musicus, tekenaar

Geboren op 9 oktober 1940 in Liverpool, Gestorven op 8 december 1980 in New York

Opleiding: Dovedale primary schoolQuarry Bank High School ? 1952 ? 1957Liverpool College of Art Woonde en werkte in Engeland en Amerika

John Lennon was een van de oprichters van de band The Beatles. Deze band vervulde een belangrijke rol in hun tijd. Al op jonge leeftijd tekende John Lennon veel, en ook voor The Beatles maakte hij verschillende tekeningen, voor het plezier, maar ook voor de carriere. Tijdens zijn kunststudie toonde hij slecht gedrag en werd uit veel lessen verbannen. Uiteindelijk werd hij voor zijn laatste jaar van de school getrapt.

in 1969 trouwde hij met Yoko Ono. Samen maakten ze 14 litho?s over hun huwelijksreis, waarvan er een aantal in beslag genomen werden omdat ze niet geschikt voor het publiek zouden zijn. Ook op muziekgebied brachten Yoko Ono en John Lennon een aantal albums uit. In 1980 werd John Lennon vermoord door een zogenaamde ?fan? waarvoor hij diezelfde avond nog een cd had gesigneerd.

Exposities en prijzen:

N.v.t.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
2
Verkochte items
18
Nationaliteit
Engels
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
John Lennon - 1 Ingelijste erotische prent uit portfolio "ONE BAG" – 1980 kopen? Bied vanaf 1!
John Lennon - 1 Ingelijste erotische prent uit portfolio "ONE BAG" – 1980

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorkunst_ikhebje

Eindtijd23-05-2022 om 22:56

Jaartal1980
TechniekVaria
Afmetingen50.5 cm x 50.5 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
John Lennon - FARBLITHOGRAPHIE 1970 kopen? Bied vanaf 140!
John Lennon - FARBLITHOGRAPHIE 1970

Grafiek na 1900

Geplaatst doorantesberger

Eindtijd01-01-2021 om 22:12

VerzendingInternationaal

Kunst kopen van John Lennon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van John Lennon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van John Lennon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van John Lennon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van John Lennon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen John Lennon!

Volg het aanbod kunst van John Lennon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van John Lennon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u John Lennon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe John Lennon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van John Lennon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van John Lennon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van John Lennon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van John Lennon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van John Lennon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van John Lennon?

Kunst kopen van John Lennon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van John Lennon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van John Lennon. Om meer kans te maken om de John Lennon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van John Lennon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.