Jurjen Ravenhorst (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jurjen Ravenhorst
Jurjen Ravenhorst (1958)

Jurjen Ravenhorst (1958)

Kunstenaar

Jurjen RAVENHORST (Utrecht 1958)

Aangeboden items
2
Verkochte items
68
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (23 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jurjen Ravenhorst - Maan op berg kopen? Bied vanaf 45!
Jurjen Ravenhorst - Maan op bergGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 04-04-2023 om 22:52
Jaartal1991
TechniekZeefdruk
Afmetingen55 cm x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jurjen Ravenhorst - Onbekend kopen? Bied vanaf 45!
Jurjen Ravenhorst - OnbekendGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorBoxie1965
Eindtijd 14-03-2023 om 22:48
Jaartal1991
TechniekLitho
Afmetingen50 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Jurjen Ravenhorst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jurjen Ravenhorst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jurjen Ravenhorst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jurjen Ravenhorst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jurjen Ravenhorst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jurjen Ravenhorst!

Volg het aanbod kunst van Jurjen Ravenhorst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jurjen Ravenhorst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jurjen Ravenhorst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jurjen Ravenhorst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jurjen Ravenhorst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jurjen Ravenhorst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jurjen Ravenhorst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jurjen Ravenhorst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jurjen Ravenhorst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jurjen Ravenhorst?

Kunst kopen van Jurjen Ravenhorst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jurjen Ravenhorst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jurjen Ravenhorst. Om meer kans te maken om de Jurjen Ravenhorst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jurjen Ravenhorst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.