• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ko Cossaar (1874-1966)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ko Cossaar

Ko Cossaar (1874-1966)

Kunstenaar

Ko (Jacobus Cornelis Wynand) COSSAAR (Amsterdam 1875 - Den Haag 1966) Zijn roepnaam werd Ko alhoewel hij vaak wordt betiteld als Jan COSSAAR in de literatuur. Misschien wel omdat hij zijn werk signeerde met J. COSSAAR

Aangeboden items
1
Verkochte items
26
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (21 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ko Cossaar - Geen titel kopen? Bied vanaf 119!
Ko Cossaar - Geen titel

Tekening / Aquarel

Geplaatst doornelleke1958

Eindtijd29-05-2022 om 15:15

Periode1900 t/m 1944
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen86 cm x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ko Cossaar

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ko Cossaar? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ko Cossaar. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ko Cossaar en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ko Cossaar te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ko Cossaar!

Volg het aanbod kunst van Ko Cossaar te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ko Cossaar te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ko Cossaar instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ko Cossaar kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ko Cossaar!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ko Cossaar kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ko Cossaar en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ko Cossaar via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ko Cossaar of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ko Cossaar?

Kunst kopen van Ko Cossaar begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ko Cossaar, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ko Cossaar. Om meer kans te maken om de Ko Cossaar te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ko Cossaar! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.