Lex Metz (1913-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lex Metz
Lex Metz (1913-1986)

Lex Metz (1913-1986)

Kunstenaar

Lex Metz (Den Helder, 14 januari 1913 - Amsterdam, 26 juni 1986) was een Nederlands fotograaf, tekenaar, grafisch ontwerper en illustrator.Hij volgde een opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (Den Haag) en was daar leerling van onder andere Gerard Kiljan, Paul Schuitema en Paul Citroen.Metz was leraar aan de Nieuwe Kunstschool in Amsterdam en aan de Rietveld Academie.In Amsterdam was hij betrokken met het illustreren van boeken en als boekbandontwerper werkzaam voor het ontwerpbureau Co-op 2. In 1950 maakte hij tekeningen voor De Groene Amsterdammer.

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Lex Metz - Circus kopen? Bied vanaf 35!
Lex Metz - CircusGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 26-01-2023 om 21:04
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
Afmetingen52 cm x 36 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Lex Metz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lex Metz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lex Metz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lex Metz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lex Metz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lex Metz!

Volg het aanbod kunst van Lex Metz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lex Metz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lex Metz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lex Metz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lex Metz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lex Metz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lex Metz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lex Metz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lex Metz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lex Metz?

Kunst kopen van Lex Metz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lex Metz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lex Metz. Om meer kans te maken om de Lex Metz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lex Metz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.