Loes Huis in 't Veld (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Loes Huis in 't Veld
Loes Huis in 't Veld (1948)

Loes Huis in 't Veld (1948)

Kunstenaar

Loes HUIS IN 'T VELD (Zwolle 1948)

Aangeboden items
2
Verkochte items
41
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
Loes Huis in 't Veld - Cry me a river over you kopen? Bied vanaf 20!
Loes Huis in 't Veld (1948) Nederlands Cry me a river over you
TechniekLitho
Afmetingen28 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Loes Huis in 't Veld - Cry me a River over you kopen? Bied vanaf 22!
Loes Huis in 't Veld (1948) Nederlands Cry me a River over you
TechniekZeefdruk
Afmetingen28.5 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 22
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Loes Huis in 't Veld

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Loes Huis in 't Veld? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Loes Huis in 't Veld. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Loes Huis in 't Veld en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Loes Huis in 't Veld te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Loes Huis in 't Veld!

Volg het aanbod kunst van Loes Huis in 't Veld te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Loes Huis in 't Veld te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Loes Huis in 't Veld instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Loes Huis in 't Veld kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Loes Huis in 't Veld!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Loes Huis in 't Veld kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Loes Huis in 't Veld en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Loes Huis in 't Veld via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Loes Huis in 't Veld of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Loes Huis in 't Veld?

Kunst kopen van Loes Huis in 't Veld begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Loes Huis in 't Veld, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Loes Huis in 't Veld. Om meer kans te maken om de Loes Huis in 't Veld te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Loes Huis in 't Veld! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.