• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Marinus Fuit (1934)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Marinus Fuit

Marinus Fuit (1934)

Kunstenaar

Marinus FUIT (Koog aan de Zaan 1934)

Aquarellist - Lithograaf - Pentekenaar - Schilder - Tekenaar

Opleiding

Amsterdamse Grafische School (AGS)

Exposities & Prijzen

Jacob Hartogprijs 1979 en 2002 Jeanne Oosting-prijs 2007, Aquarel Ridder in de orde van Oranje Nassau 2011

Zijn werk is in verschillende museale collecties opgenomen, waaronder het Stedelijk Museum Amsterdam en Frans Hals Museum Haarlem.

Aangeboden items
1
Verkochte items
75
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (39 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Marinus Fuit - Litho, Sportschoen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Marinus Fuit - Litho, Sportschoen - Ingelijst

Grafiek na 1900

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd29-05-2022 om 19:14

Jaartal1988
TechniekLitho
Afmetingen49.5 cm x 63.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Marinus Fuit

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marinus Fuit? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marinus Fuit. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marinus Fuit en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marinus Fuit te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marinus Fuit!

Volg het aanbod kunst van Marinus Fuit te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marinus Fuit te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marinus Fuit instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marinus Fuit kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marinus Fuit!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marinus Fuit kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marinus Fuit en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marinus Fuit via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marinus Fuit of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marinus Fuit?

Kunst kopen van Marinus Fuit begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marinus Fuit, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marinus Fuit. Om meer kans te maken om de Marinus Fuit te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marinus Fuit! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.