• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Paul van Eeden (1907-1996)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Paul van Eeden

Paul van Eeden (1907-1996)

Kunstenaar

Paul van Eeden geboren te Kediri ( Indie) 1907 en overleden te Den Haag(1996), werkte o.m in het voormalige Batavia.Leerling van de Ak. v. B.K. te Den Haag.Schilderde en aquarelleerde o.a. figuren, maar ook landschappen,stadsgezichten en stillevens.Lid van de Pulchri Studio te Den Haag en van de Haagse Aquarellisten Club.Gaf les aan het Huygens Lyceum te Voorburg.Vermeld in Pieter Scheen met foto nr. 412, Jacobs en in van Hall II.

Aangeboden items
1
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Paul van Eeden - Gracht te Gouda kopen? Bied vanaf 125!
Paul van Eeden - Gracht te Gouda

Schilderij

Geplaatst doorKunstkamerZuidoost

Eindtijd29-05-2022 om 20:24

Jaartal1992
TechniekOlieverf
Afmetingen55 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerMarouflé
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Paul van Eeden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul van Eeden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul van Eeden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul van Eeden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul van Eeden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul van Eeden!

Volg het aanbod kunst van Paul van Eeden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul van Eeden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul van Eeden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul van Eeden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul van Eeden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul van Eeden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul van Eeden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul van Eeden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul van Eeden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul van Eeden?

Kunst kopen van Paul van Eeden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul van Eeden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul van Eeden. Om meer kans te maken om de Paul van Eeden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul van Eeden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.