Pierre Bonnard (1867-1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pierre Bonnard
Pierre Bonnard (1867-1947)

Pierre Bonnard (1867-1947)

Kunstenaar

Pierre BONNARD (Fontenay-aux-Roses 1867 - 1947 Le Cannet (Alpes-Maritimes)) Bonnard werd geboren vlakbij Parijs. In 1887 begon hij een rechtenstudie in Parijs, maar in datzelfde jaar schreef hij zich ook in voor de Acad_mie Julian en in 1888 voor de _cole des Beaux Arts, waar hij zijn vrienden Ker-Xavier Roussel en Edouard Vuillard zou leren kennen. Na een korte diensttijd gaf Bonnard zijn werk in de rechtspraak op en werd fulltime kunstenaar.Bonnard is niet gemakkelijk bij een stijl in te delen. In wezen heeft hij zich onafhankelijk van de rest van de wereld ontwikkeld. Bonnard was een stille man, introvert. Hij leefde in afzondering, samen met Maria Boursin (die zich Marthe de Meligny liet noemen), zijn partner. Met Marthe heeft hij zijn leven vanaf zijn 25e tot aan zijn dood gedeeld. In 1925 zijn ze in alle stilte getrouwd, zelfs zijn familie wist daar niet van. Bonnard heeft nooit de neiging gehad om zich te meten met de rest van de wereld, en is qua ontwikkeling zijn eigen weg gegaan. Door de ziekte van zijn vrouw leidde het koppel een ge_soleerd leven. Hij liet een omvangrijk oeuvre na van 2200 schilderijen, veel grafisch werk en tekeningen.

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Pierre Bonnard (1867-1947) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Pierre Bonnard (1867-1947) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 12 mensen die Pierre Bonnard (1867-1947) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Pierre Bonnard

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pierre Bonnard? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pierre Bonnard. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pierre Bonnard en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pierre Bonnard te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pierre Bonnard!

Volg het aanbod kunst van Pierre Bonnard te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pierre Bonnard te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pierre Bonnard instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pierre Bonnard kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pierre Bonnard!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pierre Bonnard kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pierre Bonnard en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pierre Bonnard via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pierre Bonnard of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pierre Bonnard?

Kunst kopen van Pierre Bonnard begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pierre Bonnard, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pierre Bonnard. Om meer kans te maken om de Pierre Bonnard te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pierre Bonnard! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.