Pieter Pouwels (1910-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pieter Pouwels
Pieter Pouwels (1910-1981)

Pieter Pouwels (1910-1981)

Kunstenaar

Kwalificaties: schilder, tekenaar, auteurNationaliteit: NederlandsGeboren te Amsterdam 1910-05-02 en overleden te Blaricum 1981-08-20Biografische gegevens:Werkzame periode 1925 - 1981Opleiding: autodidact Werkzaam in HilversumOnderwerpen: stillevens, portretten, figuurvoorstelling, landschap (als genre)Lid van Vereeniging van Beeldende Kunstenaars Laren-Blaricum, Vereniging van Beeldende Kunstenaars (Hilversum) en Federatie van Verenigingen van Beroeps Beeldende Kunstenaars (Amsterdam)Literatuur: Scheen 1969-1970 , dl. 2, p. 194-195 (als: Pouwels, Pieter)Scharten 1996 , p. 111

Aangeboden items
1
Verkochte items
20
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Pieter Pouwels - zonder titel kopen? Bied vanaf 30!
Pieter Pouwels (1910-1981) Nederlands zonder titel
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen24 x 15 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pieter Pouwels

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pieter Pouwels? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pieter Pouwels. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pieter Pouwels en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pieter Pouwels te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pieter Pouwels!

Volg het aanbod kunst van Pieter Pouwels te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pieter Pouwels te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pieter Pouwels instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pieter Pouwels kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pieter Pouwels!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter Pouwels kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pieter Pouwels en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pieter Pouwels via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pieter Pouwels of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pieter Pouwels?

Kunst kopen van Pieter Pouwels begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pieter Pouwels, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pieter Pouwels. Om meer kans te maken om de Pieter Pouwels te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pieter Pouwels! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.