Pol Dom (1885-1978)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Pol Dom
Pol Dom (1885-1978)
Aangeboden items
3
Verkochte items
28
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Pol Dom - Paris kopen? Bied vanaf 125!
Pol Dom (1885-1978) Belgisch Nederlands Paris
Techniek Aquarel
Afmetingen 38 x 33 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee
Pol Dom - Hoorn kopen? Bied vanaf 60!
Pol Dom (1885-1978) Belgisch Nederlands Hoorn
Techniek Ets
Afmetingen 37 x 54 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Pol Dom - Bronzen gietpenning van Pol Dom m.b.t. Jean de la Fontaine kopen? Bied vanaf 100!
Pol Dom (1885-1978) Belgisch Nederlands Bronzen gietpenning van Pol Dom m.b.t. Jean de la Fontaine
Techniek Brons
Afmetingen 8 x 8 x 0.3 cm (h x b x d)
Gesigneerd Handgesigneerd
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pol Dom

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pol Dom? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pol Dom. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pol Dom en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pol Dom te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pol Dom!

Volg het aanbod kunst van Pol Dom te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pol Dom te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pol Dom instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pol Dom kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pol Dom!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pol Dom kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pol Dom en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pol Dom via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pol Dom of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pol Dom?

Kunst kopen van Pol Dom begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pol Dom, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pol Dom. Om meer kans te maken om de Pol Dom te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pol Dom! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.