Ted Felen (1931-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ted Felen
Ted Felen (1931-2016)

Ted Felen (1931-2016)

Ted FELEN (Nijmegen 1931 - Nijmegen 2016)

Aangeboden items
1
Verkochte items
38
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ted Felen - Farewell, zeefdruk kopen? Bied vanaf 40!
Ted Felen (1931-2016) Nederlands Farewell, zeefdruk
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 55 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ted Felen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ted Felen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ted Felen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ted Felen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ted Felen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ted Felen!

Volg het aanbod kunst van Ted Felen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ted Felen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ted Felen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ted Felen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ted Felen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ted Felen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ted Felen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ted Felen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ted Felen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ted Felen?

Kunst kopen van Ted Felen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ted Felen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ted Felen. Om meer kans te maken om de Ted Felen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ted Felen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.