Theo Beerendonk (1905-1979)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Theo Beerendonk
Theo Beerendonk (1905-1979)

Theo Beerendonk (1905-1979)

Theo BEERENDONK (Amsterdam 1905 - Amsterdam 1979)

Schilder, graficus, beeldhouwer.

Opleiding: Theo Beerendonk genoot zijn opleiding van 1925 tot 1931 aan de Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam.

Aangeboden items
0
Verkochte items
249
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Theo Beerendonk (1905-1979) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 249 items van Theo Beerendonk (1905-1979) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 65 mensen die Theo Beerendonk (1905-1979) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Theo Beerendonk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Beerendonk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Beerendonk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Beerendonk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Beerendonk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Beerendonk!

Volg het aanbod kunst van Theo Beerendonk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Beerendonk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Beerendonk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Beerendonk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Beerendonk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Beerendonk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Beerendonk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Beerendonk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Beerendonk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Beerendonk?

Kunst kopen van Theo Beerendonk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Beerendonk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Beerendonk. Om meer kans te maken om de Theo Beerendonk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Beerendonk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.